Ιστορικό

Το 1974, ο Δημήτριος Γεωργακάς, βλέποντας την εξέλιξη της καθημερινότητας και των αναγκών των Ελλήνων πολιτών, αποφάσισε να επενδύσει και να φέρει τις υπηρεσίες φύλαξης και τα συστήματα ασφαλείας, στην Ελλάδα.

Δημιουργός του κλάδου της ασφάλειας, στην χώρα μας και πρωτοπόρος στο είδος του, συνέχισε να εξελίσσεται και να επεκτείνει τις γνώσεις και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Ασχολήθηκε με την εισαγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας, καθώς και με την κατασκευή τους. Επίσης, έδωσε την δυνατότητα εκπαίδευσης σε ηλεκτρονικούς, αλλά και σε πολλούς επιχειρηματίες, του κλάδου μας.

Προβλέποντας τις ανάγκες του κόσμου για επιπλέον ασφάλεια, δημιούργησε το 1ο πανελλαδικό Κέντρο Λήψης Σημάτων, στην Ελλάδα, θέλοντας να υποστηρίξει το πελατολόγιο του, αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες του, ανά την Ελλάδα.

Δημιούργησε υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Σαρωνίδα, καθώς και ομάδες φύλαξης και άμεσης επέμβασης, θέλοντας να βοηθήσει στην μείωση της εγκληματικότητας.

Συμπορευόμενος, πάντα, με την σύζυγό και πολύτιμη συνεργάτιδά του, κυρία Νικολέττα Γεωργακά, μπόρεσαν να χαράξουν μαζί, ο καθένας απο την δική του θέση, μία κοινή ιστορία, με ανοδική πορεία, στον κλάδο της ασφάλειας, που χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του κλάδου μας και έχει περάσει στο υποσυνείδητο όλων, πως αυτό το δυνατό δίδυμο, κατέχει την δημιουργία , την τεχνογνωσία, το όνειρο, την αξιοπρέπεια και την αγάπη του επαγγέλματος.

Με την ίδια θέρμη, μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους, στις δύο κόρες τους. Έχοντας αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, απο το 2001, με βάση τους, τις αξίες των γονιών τους, αλλά και την τεχνογνωσία και την εμπειρία, που τους έχει μεταδοθεί απο τους πρώτους του κλάδου, συνδυάζουν την αγάπη τους, για αυτό που κάνουν, με τις προσωπικές τους γνώσεις, μιας και ασχολήθηκαν απο πολύ μικρή ηλικία, με τον χώρο της ασφάλειας, σε όλους τους τομείς της επιχείρησης τους.

Ως ένα δίδυμο και εκείνες, κατάφεραν να συνδυάσουν την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους και τις τεχνολογικές εξελίξεις, μέσα απο ένα φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Η υψηλή ποιότητα, η άψογη εξυπηρέτηση και η άρτια εκπαίδευση των συνεργατών μας, έχουν κατατάξει την DGS SECURITY, σε μία απο τις πιο δυναμικές παρουσίες στον κλάδο μας.

Το πιο σημαντικό όμως, για εμάς είναι πως έχουμε θέση στην καρδιά των πελατών μας και μας θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους.

Σας ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Όλοι οι εργαζόμενοι μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα κρατικά πιστοποιητικά, για να μπορούν να εργαστούν στην ομάδα μας και είναι πάντα δίπλα σας με απόλυτη εχεμύθεια.