DGS Security - Συστήματα ασφαλείας > Services > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Η DGS SECURITY ως δημιουργός του 1ου ΚΛΣ, στην Ελλάδα και έχοντας προσφέρει γνώση και εκπαίδευση σε πολλούς επαγγελματίες του κλάδου της, είναι σε θέση να κατέχει την απόλυτη γνώση του χειρισμού κάθε σήματος που λαμβάνει ένα σύγχρονο ΚΛΣ.

Το ΚΛΣ είναι πλήρως και άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αδιάλειπτη λειτουργία του, όλο το 24ωρο για 365 μέρες το χρόνο.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο απο την υπεύθυνη του τμήματος ασφαλείας του ΚΛΣ, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση σήματος συναγερμού ή προσωπικής απειλής και αν προκύψει.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες εγκαταστάσεως συναγερμών και τους εγκαταστάτες/τεχνικούς που δεν διαθέτουν δικό τους ΚΛΣ, για να συνδέσουν τα συστήματα συναγερμού των πελατών τους και να επωφεληθούν των υψηλών σε ποιότητα υπηρεσιών μας.

Το ΚΛΣ της εταιρείας μας μπορεί να λάβει σήματα απο όλα τα συστήματα συναγερμού της αγοράς και όλα τα FORMAT επικοινωνίας.

Τα σήματα που λαμβάνουμε ενδεικτικά : Διάρρηξης, Ληστείας, Πυρκαγιάς, Προσωπικής Απειλής, Ιατρικής Βοήθειας, Πανικού, Διακοπής Ρεύματος, Πτώσης Μπαταρίας, Καλής Λειτουργίας, Διαρροής Νερού και Υγραερίου, Μεταβολής Θερμοκρασίας, Αύξησης υγρασίας, Υπέρταση τροφοδοσίας, Σφάλμα αισθητήρα και άλλα πολλά.